E3romania.ro » Stiri »

Conferinţă Internaţională E3

( Monday, 25 May, 2009 )
imagine

În perioada 19-25 Ianuarie 2009, a avut loc în Dallas , Texas, Conferinţa Internaţională e3, la care au participat directorii naţionali şi directorii pentru echipare din 23 de ţări în care această organizaţie misionară este implicată în misiune.  Acestora li s-au alăturat şi aproape 800 de donatori şi misionari voluntari din S.U.A. care au participat în campanii de evanghelizare, sau se pregătesc pentru a se alătura echipelor de misiune.

În timpul lucrărilor conferinţei, Curtis Hail, preşedintele organizaţiei e3, a prezentat într-o atmosferă de sărbătoare, istoricul organizaţiei, arătând că dealungul istoriei, Dumnezeu a făcut lucruri mari, ajungând în prezent la slujiri care pot fi considerate o adevărată minune.

Coordonatirii naţionali au  prezentat rapoarte naţionale şi experienţe trăite cu Dumnezeu în timpul acestor slujiri. Printre materialele prezentate s-au numărat: cubul de evanghelizare, manualul de prezentare a cubului de evanghelizare, manualul de mobilizare a bisericii locale”Primii Paşi”, cubul de evanghelizare pentru copii, Cubul AIDS , care arată perricolele şi cum putem preveni îmbolnavirile cu SIDA, mingea de fotbal e3, mingea de baschet e3 , precum şi cărţile şi cursurile de echipare e3, pubicate.

Tema conferinţei prezentata de Sam Ingrassia a fost:” Descoperă-ţi misiunea pe care Dumnezeu ţi-a încredinţat-o!”

Motivaţi de căldura părtăşiei trăită la conferinţă, de dragostea lui Dumnezeu şi de lucrările pe care El le împlineşte în această vreme, toţi participanţii au fost întariţi în credinţă şi în hotărârea ca întorcându-se în ţările lor să lucreze cu şi mai mult devotament pentru împlinirea Marii Trimiteri : Evanghelia să ajungă la orice etnie, să fie propovăduită în orice limbă şi să ajungă până la marginile pământului, pentru ca Împărăţia lui Dumnezeu să cuprindă tot pământul.

Din partea României a participat pastorul  Dan Boingeanu, directorul naţional e3.

www.e3romania.ro