E3romania.ro » Stiri »

SEMINAR DE ECHIPARE PENTRU MISIUNEA TRANSCULTURALĂ

( Sunday, 6 September, 2009 )
imagine

În perioada 10 Sept. 2009, orele 16, 12 Sept. orele 13, va avea loc la Casa Elim (lânga Zarnesti) un seminar de echipare cu tema “Strategii pentru Misiunea Transculturală”. La această întâlnire  este invitat Curtis Sergeant directorul pentru strategie misionară al organizatiei e3Partners.

Curtis Sergeant a fost directorul pentru plantarea de biserici al Bisericii Saddleback si vicepresedinte pentru strategie misionară al Bordului de misiune Internatională al Conventiei Baptiste de Sud. El are o experienta de peste 20 de ani de misiune în Asia, organizând strategia de plantare de biserici din China.

Dând click pe acest buton veţi gasi o marturie  a fr. Rick Waren despre misiunea pe care Curtis Sergeant a împlinit-o în China.

La întâlnirea de la Casa Elim vor participa un grup de 20 de lideri de la diferite culte evanghelice, implicati în misiune internă si internatională.

Fiindcă numărul participanţilor este limitat, vă rugăm sa ne sprijiniţi în rugăciune, cerându-I lui Dumnezeu ca în această vreme de libertate, inima multor români sa fie aprinsă pentru misiune.

Pastor Dan Boingeanu
Director e3 Romania